Taal:

Zakelijke software specialist

Invantive levert softwareoplossingen voor projectmatig werkende bedrijven. Wij leveren softwareoplossingen voor de vastgoed, financiële, bancaire, groenbeheer, technologie en ICT sector. Onze ervaring in project en procesbeheersing stelt ons in staat complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren. Om specifieke bedrijfsprocessen te doorgronden en te analyseren, levert Invantive diensten zoals: performance tuning, datawarehousing en regelgevende rapportage. Met deze diensten kunnen wij uw bedrijfsprocessen nauwkeurig analyseren en vroegtijdig valkuilen van kansen onderscheiden. Met Invantive als partner heeft u alle kennis in huis om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, arbeidskosten te verminderen en uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Content pane
 

Over Ons

 • Missie en Visie

  Het werk bij Invantive wordt uitgevoerd op basis van een missie en visie. Dit helpt ons te concentreren op onze doelen en de doelen van onze bestaande gebruikersgemeenschap.

 • Profiel

  Invantive is een leverancier van oplossingen voor vastgoedontwikkelaars en bedrijven die projectmatig werken.

 • Technologie

  Naast onze eigen technologie hebben we kennis opgedaan op van verschillende producten van andere technologie leveranciers.

 • Vacatures

  Als werkgever staan wij om de prettige werksfeer en kennis bekend. Daarom vragen wij om goede omgangsvormen en een hoge mate van kennis. Wat wij onze medewerkers aanbieden is een leuke, veelzijdige baan waarin veel ruimte voor ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling is. Werken bij Invantive is ook werken aan je eigen toekomst.

 • Contact en route

  Lees hoe je in contact komt met Invantive of bezoek ons ​​op een van onze locaties.

Content pane